شیرینی برنجی
این شیرینی لقب سلطان شیرینی ها رو گرفته
وخیلی بافت ترد وخوشمزه ای داره واز خوردنش سیر نمیشی
موادلازم برای تهیه ی این شیرینی
روغن قنادی 150گرم
پودرشکر 150گرم
تخم مرغ 2عدد
آرد برنج 400گرم
هل بمقدارکم
خلال پسته یا تخم خرفه برای تزیین
خوب ببینیم شیرینی بهناز برای درست کردن خمیر این شیرینی چه دستوری داره!
ابتدا روغن قنادی رو با پودر شکر داخل کاسه همزن ریخته وباهم زن به مدت 10 دقیقه هم مزنیم تا این مواد پوک شوند بعد که کرمی رنگ شد هل وتخم مرغ ها رو اضافه میکنیم وبه مدت 5 دقیقه باهم زن میزنیم و در آخر ارد برنج رو کمکم اضافه می کنیم ویک خمیر نرم ولطیف بدست میاید وبعد خمیر را به اندازه یک گردو برمیداریم وبا قالب مخصوص این شیرینی قالب میزنیم وبه دلخواه روی آنرا یا خلال پسته یا تخم خرفه میریزیم وداخل سینی فر میچنیم ودر فر میگذاریم تا پخته شود.
دمای فر 180درجه
وبه مدت 40دقیقه