موادلازم برای تهیه ی این شیرینی
روغن 200گرم
پودر قند 200گرم
کنجد 300گرم
ارد 400گرم
هل مقداری
طرز تهیه ی این شیرینی
ابتدا روغن و پودر شکرو هل رو میریزیم تو کاسه هم زن وباهم زن میزنیم تا پوک و یک دست بشه بعد کنجد وارد رو اضافه میکنیم تا خمیریک دستی بدست بیاد واین شیرینی چون تخم مرغ نداره ضخامت این شیرینی زیاد وخمیررو پهن میکنیم وقالب میزنیم وداخل سینی فرمیچینیم ومیذاریم داخل فرتا پخته شود.
دمای فر180درجه
ومدت ان 30تا 40 دقیقه