این شیرینی مغزبادام داره وخیلی دلچسب وخوشمزه هستش
برای تهیه ی این شیرینی سنتی
مواد لازم
روغن 200گرم
پودر قند 200گرم
بادام پودرشده 400گرم
ارد سفید 500گرم
هل 1ق چ خوری
پودر قند برای تزیین
ابتدا روغن وپودر شکروهل پودربادام رو داخل کاسه همزن ریخته وباهمزن میزنیم تا یک دست شود
و بعد آرد را اضافه میکنم وخمیربدست آمده لطیف ونرم هستش وچون این شیرینی تخم مرغ نداره ضخامت
این شیرینی باید زیاد باشه وبعد قالب میزنیم داخل سینی فرمیچینیم وداخل فر قرار میدیم.
به مدت 30تا 35دقیقه
دمای فر 170درجه
وبعد از پخت بعداز سرد شدن روش پودر قند میپاشیم