مواد لازم برای تهیه این شیرینی
کره 100گرم
پودرقند 60گرم
زرده تخم مرغ 1عدد
ارد 1پیمانه
مارمالاد به مقدارلازم
پودر قند برای تزیین
وانیل مقداری
طرزتهیه
کره وپودر قندووانیل راداخل کاسه همزن میریزیم ووهم مزنیم تا پوک بشود بعد زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم واز اخر ارد رو میریزیم وخمیر بدست امده را پهن میکنیم وقالب میزنیم وچون این شیرینی دوتا روی هم میاید بعداز پخت ووسط ان مارمالاد قرارمیگیرد حالا اگردوست داشتیم ساده روی هم قرارمیدهیم وگرنه یکی ساده و دیگری وسط ان سوراخ داشته باشه تا مارمالاد از توی ان بیرون بیاید.
دمای فر 180درجه
مدت زمان 20تا 30دقیقه