مواد لازم برای تهیه ی این شیرینی خوشمزه وترد که تو دهن آب میشه وخیلی طرفدار داره
وهرکی خورده عاشق این شیرینی شده
مواد لازم :
روغن قنادی ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
ارد نخودچی ۴۰۰ گرم
زنجفیل به مقدارلازم
شیرینی بهناز طعمی دلنواز
برای تهیه این شیرینی ابتدا باید تو کاسه همزن روغن وپودر قند را باهم زن میزنید تا موقعی که این مواد پوک شود یعنی مواد باهم دیگه خوب ترکیب شده باشد وبعد زنجفیل اگر مایل بودید اضافه میکنید. (پیشنهاد شیرینی بهناز)
بعد آرد رو کمکم اضافه میکنم تا موقعی که خمیر ما جمع شود وخمیر یک دستی داشته باشید ووقتی خمیر درست شد آنرا روی میز کار پهن میکنیم به قطر یک سانت قالب میزنید.شیرینی بهناز ترجیح میده که قالب شکوفه ای باشه ولی شما باهر قالبی که دوست دارید قالب بزنید وروی شیرینی نخودی رو باهر چیزی که دوست دارین تزیین کنید، شیرینی بهنازپیشنهاد میکنه یه چیزی مثل قهوه ویا پسته وبعد داخل سینی فربیچنید وداخل فربذارین. شیرینی بهناز
درجه فر ۱۸۰ c
به مدت ۳۰ دقیقه
نوش جان